• https://geldersemeubelspuiterij.nl/app/uploads/2024/04/221121-079-scaled-e1714132996296.jpg
  • https://geldersemeubelspuiterij.nl/app/uploads/2024/04/231011-125-scaled.jpg
  • https://geldersemeubelspuiterij.nl/app/uploads/2024/04/231011-160-scaled.jpg

Over ons

Ons verhaal

Sinds 2008 zijn wij gevestigd in Ede. Een dorp in het groene hart van Nederland, de Veluwe; centraal gelegen en vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Klanten vanuit diverse locaties in Nederland vinden ons dan ook.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het spuiten van interieurs en keukens in het hogere segment van de markt. Maar, ook de particulieren vinden hun weg naar ons bedrijf.

Een klein team van gedreven mensen werkt dagelijks met grote zorgvuldigheid aan een verscheidenheid aan opdrachten waarbij kwaliteit, aandacht en zorg centraal staan.

Onze visie

Bij de Gelderse Meubelspuiterij geloven we in de kracht van vakmanschap en creativiteit. We streven ernaar om elke klant te verrassen en te inspireren door het leveren van hoogwaardige afwerkingen die zowel duurzaamheid als esthetiek omarmen. Onze passie voor het vak drijft ons om voortdurend te innoveren en te experimenteren met nieuwe technieken en materialen zodat we altijd voorop blijven lopen in onze branche.

Door ons te richten op excellentie, integriteit en klantgerichtheid, willen we een blijvende indruk achterlaten met hoog kwalitatief spuitwerk en een bron van inspiratie zijn voor zowel onze klanten als onze vakgenoten.

Heeft u een vraag? Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Created by ZIGZAG logo